Twee nieuwe Toyota palletwagens voor Dutch Pet Products

Recent hebben wij deze twee nieuwe Toyota palletwagens uit de BT Levio serie mogen leveren bij Dutch Pet Products in Horst!

De BT Levio W-serie staat voor de nieuwste generatie elektrische pallettrucks geschikt voor meelooptoepassingen. De BT Levio palletwagens zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren. Het ronde ontwerp en de vijf wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt.

De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie, wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. BT Powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando’s van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in het gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

Acceleratie, topsnelheid en remmogelijkheden kunnen allemaal geprogrammeerd worden zodat elke bestuurd zijn ideale afstelling kan kiezen. Door een persoonsgebonden pincode herkent de truck de bestuurder en zijn favoriete instellingen. Om de gebruikstijd te verhogen, kan de truck optioneel uitgerust worden met een batterij voor zijwaarts wisselen.

Click-2-creep
Alle BT Levio modellen hebben een ‘turtle’ knop voor tijdelijk verlagen van de snelheid, en de mogelijkheid van ‘Click-2-Creep’, waardoor het mogelijk wordt de truck te besturen met de stuurarm rechtop – ideaal in krappe en drukke ruimtes.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van opties voor de BT Levio W-serie. Voor een volledige lijst met opties neemt u contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Opties
• Lastondersteuning
• Lage temperatuur olie voor toepassingen in koelhuizen
• Ingebouwde lader
• Speciale stang voor montage schrijftafel, foliehouder en een pc
• Opbergcompartimenten
• Niet-standaard vorklengtes en -breedtes op aanvraag

 Model  Max. hefcapaciteit (kg)  Max. batterijcapaciteit (Ah)
LWE140 1400 150
LWE160 1600 225
LWE180 1800 300
LWE200 2000 300
LWE250 2500 300

 

Share Button